Besøk oss

Besøk av tiendeklassinger og andre som lurer på å begynne på Tyrifjord videregående skole

To ganger i året innbyr vi til Absolutt TVS/Åpen skole for de som vurderer å bli internatelever hos oss. I november åpner vi skolen for tiendeklassinger en langhelg, og i overgangen januar/februar arrangerer vi en helg hvor er det åpent for tiendeklassinger og elever ved andre videregående skoler som vurderer å begynne hos oss.  I februar har vi også en ettermiddag/kveld hvor elever fra distriktet kan komme sammen med foresatte for å bli kjent med skolen og bli med på presentasjoner av ulike fag/program.

Vi inviterer også hele klasser til å komme på besøk til skolen for informasjon og minitimer i løpet av vinteren, rådgiver tar kontakt med skolene.

Ta kontakt med oss for mer informasjon!  Påmelding trengs til de to Åpen skole-helgene.

Vi synes det er hyggelig med besøk av elevenes familie og venner.

Dette bør du vite:

  • Vi må vite på forhånd at du kommer.
  • Gjelder det overnatting, kontakt skolehjemmet, tlf. 32162610/40400353 to dager før. Kommer du i helgen, må vi ha beskjed senest onsdag kveld.

Prisene for overnatting er som følger:

Alle elever kan ta imot familiebesøk to helger i året, og vennebesøk to helger i året gratis. Eleven har da ansvar for å fylle ut besøksmelding senest onsdag kveld. Blir ikke dette gjort, må den besøkende betale for helgeoppholdet. (se nedenfor).

  • Gjesterom (om vi har ledige rom), med medbragt sengetøy koster kr 390,- for en helg, inkludert kveldsmat fredag til og med søndag middag.
  • Tillegg for leie av sengetøy koster kr 170, det vil si kr 560, – for en helg med alt inkludert.

Priser for måltider:

  • Middag kr 70 for studenter u/23 år, ellers kr 100
  • Frokost kr 45 for studenter u/23 år, ellers kr 75
  • Kvelds kr 45 for studenter u/23 år, ellers kr 75

Følgende helger tar vi ikke imot besøk:

  • Helgen til 1. mai, 17. maihelga, Kristi himmelfartshelga og pinsehelga, foreldrehelger (to ganger i året), og helger med spesielle besøk fra andre skoler (to ganger i året).

Som gjest er du underlagt skolens regler på lik linje med elevene. Dette vil i praksis si at vi forventer at du følger besøkstider, innetider og stilletider, samt at du forholder deg til vakthavende i skolehjemmet.