Jenteinternatet

De fleste av jentene bor på dobbeltrom, men mange av elevene i 3.klasse har enkeltrom. Rommene inneholder seng, bord og stol, kommode, klesskap og vaskekrok. Det er felles toalett- og dusjrom i hver etasje.

I 1.etasje er det tekjøkken, kontor og dagligstue. Kjelleretasjen inneholder bl.a. klasserom, lager, badstu, samt vaskerom med vaskeautomater.

Jentene er flinke til å pynte rommene sine med private eiendeler slik at de får det hjemmekoselig. Dessuten er jentene veldig sosiale, og er ofte på besøk på rommene til hverandre. Av og til arrangeres det fellesaktiviteter («pysj»-fester er alltid populære!).

Det er ansatte på vakt i internatene hele døgnet, og vi har god oppfølging av de som er syke eller trenger hjelp på annen måte. Syke elever får f.eks. mat levert på rommet sitt, og foresatte blir informert samme dag. Skolen har avtale med legesenteret på Vik, og kan komme med syke elever til en hver tid.

Gutteinternatet

Gutteinternatet har ca. 40 rom. Som i jenteinternatet bor de fleste av guttene på dobbeltrom. I gutteinternatet har også 3.klassingene en viss fortrinnsrett til enkeltrom på samme betingelser for øvrig som for jentene.

Rommene er utstyrt på samme måte som i jenteinternatet. Guttene har dagligstue med forskjellige spill. Kjelleretasjen har bl.a. vaskerom og badstu.

Gutter og jenter kan besøke hverandre relativt fritt på visse tider av dagen.

Bli elev på Tyrifjord vgs.

Søknad