Elever viser frem en kake

Bake

Alle liker god mat! Bakegruppen på TVS ble startet for å ha det hyggelig sammen på kjøkkenet.

Hesteklubben Tyrifjord videregaende skole

Rideklubben

Rideklubben på Tyrifjord er en fritidsklubb som Tyrifjord videregående skole kan tilby for de som er hesteinteresserte. Silja Leknes er leder for rideklubben.

Kunst

«Her kan du være deg selv, vise fram det du kan og selvfølgelig være sammen med herlige mennesker, gode venner», sa Jessica da jeg spurte henne om hva kunstgruppen betyr for henne.

Kristne aktiviteter tyrifjord videregaende skole

Kristne aktiviteter

Skolen er velsignet med en menighet hvor elevene får oppleve felleskap med hverandre og andre mennesker i nærmiljøet.

musikk tyrifjord videregaende skole

Musikk

Sang og musikk er en viktig miljøskapende faktor. Skolen har to kor – Skolekoret og Sananina. Det arrangeres årlig to store konserter hvor korene er med sammen med skolens øvrige sang- og musikkrefter – både instrumentalt og vokalt

sport tyrifjord videregaende skole