Hilsenen er til både arrangører og deltakere. Det er et stort arrangement som går av stabelen, og det krever planlegging og tilgang til gode hjelpere. Noe arrangørene var velsignet med!

Arrangementet gikk over hele helgen 5.-7.04. Sabbaten var fokus på nettopp det å være sammen og nyte trosfellesskapet gjennom lovprisning og sang. Lørdag kveld var alle samlet i aulaen, hvor de forskjellige lagene ble presentert. En morsom seanse med avspilling av de forskjellige nasjonalsangene (hvem kunne teksten best?!), stafettlek og lykke til-ønskninger.

Hele søndag gikk med til kamper. De ble spilt på Ullerål skole, og finalen ble spilt på TVS med stort engasjement fra publikum på for anledningen oppført tribune. Det var mye imponerende godt volleyballspill, mye spenning, og stor stemning i gymsalen! Dommerne var drevne, og selv om vi ikke tok gull (det ble sølv på jentene!), kan vi vel si at det vi ikke vant i kampene, tok vi igjen arrangementmessig. Sosialt fellesskap, konkurransenerver, mye humor, å treffe kjente og nye jevnaldrende fra de nordiske landene; alt sammen innpakket i dette årlige arrangementet. Like stas hvert år!

Resultatene:
Gull til Finland jenter og gutter
Sølv til Norge jenter og Sverige gutter
Bronse til Danmark jenter og Norge gutter
4. plass til Sverige jenter og Danmark gutter
Beste spiller jente fra Norge (Celine Deacon) og gutt fra Finland.
Fair play gitt til jente fra Finland og gutt fra Danmark.