For min del var dette den siste julefesten i min tid her på Tyrifjord, men for en avslutning! Mens resten av jentene på jenteinternatet brukte hele ettermiddagen på rommet med krølltanga i hånda, var jeg så heldig å få være med og forberede det hele. Vi kalte årets julefest for vinterfest 2017.

Langbordene i aulaen ble dekt på med vakre, hvite og sølvfargede detaljer, langs veggene hang noen opp lyslenker og på scenen var resten i gang med juletrepyntinga. Det var bare timer igjen til de 170 gjestene skulle ankomme, men det var ikke noe å stresse over. Julefestkomitéens leder, Marthe Vestbye, hadde nemlig tatt gode avgjørelser som ga oss andre god tid til både å pynte lokalet, og øve litt ekstra på manus.

Da vestibylen begynte å fylle seg opp med damer og herrer i dress og i kjole, åpnet dørene inn til aulaen. Etter en av deiligste middagene TVS har å tilby, begynte underholdningsprogrammet. Rørende øyeblikk, lattermilde stunder og småflaue smil kan vel være en slags oppsummering av programmet. Takk for sang, dans, videosnutter og talen! Det ble virkelig underholdende.

Desserten falt også i smak, og det samme gjorde kakaoen, kremen og marshmallowen som satte selve prikken over i’en. Etter desserten ledet herr og fru Myrdal ut i polonese, noe de aller de fleste fikk til, men hælene måtte selvfølgelig av. Mot slutten av kvelden ble også bildeveggen godt brukt, og det ble mange kjempefine bilder av masse gode venner.

Igjen, tusen takk for en nydelig kveld! Jeg under fremtidige Tyrifjordelever en tilsvarende opplevelse, «so, keep up the good work» – for dette er elevenes egen kveld.

Skrevet av: Linea Søgaard