Vi var jo bare en påmelding unna, så var vi samlet igjen. Og med litt felles innsats på sosiale medier, så ble ingen glemt. Vi fikk samlet 15 fra vår gruppe, som i år hadde 40 års jubileum. Det var kjempefint å møtes igjen, og få tid til å høre hvordan alle har hatt det siden skoleslutt. Det var ikke vanskelig å finne tonen, og praten gikk lett i gruppa vår. Vi så på gamle foto, tok nye bilder og koste oss.

Tusen takk til skolen og jubileumskomitéen for initiativet og gjennomføring av dette flotte arrangementet, som for mange av oss startet med gudstjeneste og lunsj i spisesalen for de som ønsket mer tid sammen før selve jubileet. Ute i vestibylen ble vi møtt med fotocollage fra svunne tider. Etter en felles åpning i aulaen, ble gruppene tildelt hvert sitt lokale til å møtes og mimre og bruke tiden etter eget ønske.

Etterpå var det felles bankett i aulaen. Gunnar Jørgensen var konferansier. Vi fikk høre vakker duett og se filmklipp fra diverse årskull og skoleliv på storskjerm, i tillegg til noen historier og takkeord fra hver av gruppene. Loelle Tenål sørget for taffelmusikk under måltidets muntre summing. Skolens kelnere serverte smakfulle 3 retters middag. Rektor Nina Myrdal avrundet det hele.

Dere kan glede dere som står for tur, når skolen igjen inviterer til treff. Det er lurt å starte tidlig med å samle flokken, da blir det mye artigere for alle å møtes. Jo flere vi er sammen, jo gladere vi blir! 

Mvh Toril Keyn