Etter korturen til Finland satt korsangene som spikeren i veggen. Tekstene kunne vi utenat. Stemmene i hver av sangene kom til slutt helt av seg selv. Det var ekstra gøy med en vårkonsert med et så gjennomført repertoar.

Med Elbjørg Lundstrӧm som dirigent, Victoria Johansson som pianist og Claes Lundstrӧm som konferansier gikk konserten så flott som bare det. I tillegg til skolekoret og Sananina fikk vi denne gangen litt hjelp av barnekoret fra Tyrifjord barne- og ungdomsskole som sjarmerte publikum i senk. Victoria Flankegård spilte en fløytesolo, Ferdinand en solo på piano og Natanya Lundstrӧm og Camilla Nilsen spilte fiolin til noen av korsangene. Det var også flere ulike solister fra skolekoret, Sananina og barnekoret som deltok i programmet.

Det blir ingen ordentlig konsert uten et publikum, så en stor takk til alle dere som møtte opp, applauderte og har gitt positive tilbakemeldinger. Vi gleder oss allerede til neste gang!

På vårkonserten er jo jeg mest opptatt av å spille bra, og jeg har en hel masse adrenalin i kroppen. Jeg har alltid syntes det er veldig gøy å spille for koret, og jeg er helt sikker på at jeg vil savne det, selv om jeg føler jeg har fått gjort mitt som medlem av koret i fire år.
– Victoria Johansson

Skrevet av: Linea Søgaard