Om du går i 10. klasse nå, ønsker å bytte skole, eller planlegger et påbyggingsår:

Velkommen til oss!

Vi mener vi har noe å tilby som ikke så lett finnes andre steder:
Et kristent fellesskap. Anledninger til i fellesskap med andre å utvikle en levende tro som varer. Tett oppfølging fra lærere og nærhet til skolens øvrige personell.
Venner fra hele landet – og fra andre land. Og dermed et språklig og kulturelt mangfold. Nærhet til tur-/treningsterreng og til ferskvann. Mange forskjellige aktivitetsmuligheter – uorganiserte så vel som organiserte. Ekstremt kort skolevei for dere som bor på skolen!

For deg som bor i nærmiljøet og tenker å bli elev på TVS: Det går buss til og fra skolen. TVS er godkjent etter privatskoleloven og mottar statstilskudd. Det vil si at skolepengeutgiftene er lave, og elever som bor på skolen får borteboerstipend.

Se nærmere på informasjon om linjevalg, skolepenger osv. her på hjemmesiden.

Ta gjerne kontakt på post@tyrifjord.vgs.no hvis det er noe du lurer på. Eller ring 32 16 26 00.

Husk søknadsfristen 1. mars. Vi håper å se DEG her til høsten!