Vårkonsert

Etter korturen til Finland satt korsangene som spikeren i veggen. Tekstene kunne vi utenat. Stemmene i hver av sangene kom til slutt helt av seg selv. Det var ekstra gøy med en vårkonsert med et så gjennomført repertoar.

Les mer

Roma 2017

Endelig var dagen her og tredje klasse la ut på en tur de hadde gledet seg til lenge. Tradisjonen tro var Roma målet. Allerede på bussen til Gardermoen kjente vi at dette kom til å bli en bra tur.

Les mer

Ung data – Ung i Buskerud

Undersøkelsen ble gjennomført i uke 11, og besto av en anonymisert spørreundersøkelse laget av NOVA og Korus, med 200 spørsmål knyttet til ulike områder av ungdommenes liv.

Les mer

Har du forbedret/tatt opp fag våren 2017-vitnemål.

Har du forbedret/tatt opp fag våren 2017, og ønsker vitnemål for opptak til høyskole eller universitet studieåret 2017/2018? Dersom vi skal hjelpe deg med dette, er fristen fredag 30. juni kl 11. Du må levere originalt kompetansebevis til skolen for å kunne få korrigert eller nytt vitnemål. Skolen har ikke felles datasystem med de offentlige…

Les mer

Sangfugler i Finland

I skrivende stund sitter jeg her på bussen med småtrøtte, men likevel energiske sangfugler. Når jeg kjenner etter er nok føttene litt ømme og stemmen det samme, men det finnes ikke tvil om at det var verdt det.

Les mer

Global Youth Day

Under slagordet «be the sermon», tar millioner av unge verden over et ekstra initiativ til å gjøre noe ekstra for menneskene rundt seg. Fra Tyrifjord tok 50 elever veien til Hvalsmoen asylmottak, for å gjøre dagen litt spesiell for beboerne der.

Les mer