Topp topptur

Skolens sprekeste elever er samlet i bussene. Klokka er 06:50, noe som betyr at trøtte fjes lar øynene få hvile en liten stund til ut på morgenkvisten mens bussmotoren jobber iherdig for å rekke frem.

Les mer

Pangstart på nytt skoleår

Skoleåret er godt i gang, og ingen ringere enn de som er født i 2001 har inntatt skolen. Romdekorasjonen er på plass i de fleste av rommene, med unntak av noen på gutteinternatet. De første dagene har gått til sport og musikk, sene kvelder og turgåing.

Les mer

Avslutningsfesten

Helt fra da jeg startet på Tyrifjord tenkte jeg også på hvordan dagen ville være da vi sluttet på videregående. Da vi skulle skilles etter tre intense år. Bodd så tett på hverandre, spist, sovet og gått på skole sammen

Les mer

Vårkonsert

Etter korturen til Finland satt korsangene som spikeren i veggen. Tekstene kunne vi utenat. Stemmene i hver av sangene kom til slutt helt av seg selv. Det var ekstra gøy med en vårkonsert med et så gjennomført repertoar.

Les mer

Roma 2017

Endelig var dagen her og tredje klasse la ut på en tur de hadde gledet seg til lenge. Tradisjonen tro var Roma målet. Allerede på bussen til Gardermoen kjente vi at dette kom til å bli en bra tur.

Les mer