Det å gå på skolen er viktig, og nettopp derfor ofret vi full undervisning på TVS i noen dager, for å sikre at andre mennesker i andre land skal få tilgang på utdanningen vi tar som en selvfølge.

I år samlet Tyrifjord Videregående Skole inn penger, sammen med alle de andre adventistskolene og menighetene, for å hjelpe til med utviklingen av utdanningsmulighetene i Sør-Sudan. Vi er heldige på TVS som får støtte opp om ADRA sitt arbeid som en obligatorisk skoledag. Vi fikk velge å enten jobbe for å samle inn pengene, gå fra dør til dør eller å løpe sponsorløp. Sistnevnte var nok mest populært blant oss elevene, og det ikke uten grunn.

Da dagen for sponsorløp kom var det rigget i stand en helt ny løype, og langs veien fikk de som løp med seg et glass juice, en klase med druer eller en melonbit. For hver runde noen krysset målstreken falt det noen ekstra kroner i kassa, mens en dramatisk filmmusikk spilte over høyttalerne.

Vi samlet inn mange kroner, og kan si oss fornøyde. Vi gleder oss til å få høre om hvordan pengene har blitt brukt og hvilken forskjell de har gjort.

Screvet av: Linea Søgaard