Det ble julestemning i år også!

For de av dere som leste (skole)fjorårets tekst om vårkonserten, så husker dere kanskje at koret sang slik at taket løftet seg. Så da kan jeg jo ikke skrive det samme igjen, men konserten levde helt klart opp til forventningene jeg satt igjen med fra tidligere konserter.

Ikke bare var det fint å høre musikken fylle helle rommet, slik den gjør når de synger, men den julestemningen jeg satt igjen med etter var helt suveren. For meg var åpningssangen høydepunktet, da de sang en av favoritt julesangene mine, spesielt når den blir sunget av et kor; «Carol Of The Bells».

Denne gangen hadde vi også besøk av en del elever fra Matteson skole, og det ble da noen sanger hvor begge gruppene var med på å spille. Det ble også noen piano innslag, gitar solo, og en duett på kornett. Jeg syntes det var kjempeflott, og man kan lett si at koret leverte. Jeg gleder meg til å se hva Elbjørg har planlagt videre med koret.

Micah