20 plussgrader og sol var ingen dårlig ramme rundt den årlige jubileumsdagen på Tyrifjord! Gruppen som hadde 50-årsjubileum, kom allerede fredag ettermiddag og feiret gjensynet med god mat og hygge. Lørdag var ca 70 jubilanter samlet. Noen kom tidlig, andre kom på ettermiddagen. Talen på festgudstjenesten ble holdt av Claes Lundström, og jubilanter deltok også i programmet. Etter lunsj ønsket rektor jubilantene offisielt velkommen. Gruppene fikk tildelt forskjellige rom, drikke og snacks, og mens kullene pratet og koste seg inne eller ute i sola, var volontørene våre i sving for å gjøre siste forberedelse til middagen i aulaen. Bordene ble vakkert pyntet av Karina Muller med hjelpere, og maten gjort klar. Vår innleide kokk Erik Steinsvåg hadde som vanlig laget god treretters middag til jubilanter og hjelpere. Frivilligheten lever fortsatt, og mange elever og ansatte gjorde en stor innsats for at gjestene skulle føle seg velkomne og ha det bra. Atle Haugen ledet programmet under middagen, og nåværende og tidligere elever tok del med innslag. Vi fikk blant annet to flotte musikalske opplevelser. Den ene av førsteklassing Martin Gustafsson, som fremførte en nydelig sang han hadde laget. Den andre av 25-årsjubilant Eirik Roland Egeberg-Jensen som er profesjonell operasanger. «Deep river» passet godt til den flotte bassen. Morten Fjelmberg, klassekamerat av Eirik, akkompagnerte på flygel. Camilla Kverndalen, som både er 20-årsjubilant og ansatt på TVS, holdt kveldens andakt. Noen av gruppene var godt representert i salen, ikke minst 10-års- og 60-årsjubilantene!

Takk for at dere kom fra nord og sør, fra Færøyene i vest og Sverige i øst! Og til neste års jubilanter: Hold av datoen for neste jubileum allerede nå, og pass på at klassen vet om treffet!  19. september er den store dagen!