Jubileum 15. september

 

Det er alltid hyggelig når de voksne barna kommer hjem på besøk.  Sånn er det i skolefamilien på Tyrifjord også. Vi trives når vi får besøk av tidligere elever, får høre hvordan de har det og hvordan livet har fart med dem. Når de i tillegg finner tonen seg imellom og hygger seg i hverandres selskap hele ettermiddagen, er vi i jubileumskomiteen glade og fornøyde.

15. september kom ca 100 gjester til oss fra alle kanter av Norge, Sverige, Danmark, England og Island. De fleste av dem var jubilanter, men noen tidligere ansatte gledet oss også med sitt besøk.  Takk for at dere kom! 

Roger Robertsen ledet bibelstudiet, og Reidar Kvinge hadde talen på gudstjenesten. Mye sang og musikk ble fremført, og de fleste som deltok i programmet denne dagen, var jubilanter. Etter lunsj var de forskjellige kullene samlet i en dagligstue, et elevsenter eller annet sted. Gode og kanskje mindre gode minner ble delt, bilder vist fram og snacks og frukt fortært. Noen fikk tid til en tur i finværet også.  

Om kvelden ble alle invitert inn i aulaen hvor langbord var dekket til de forskjellige kullene. Her ble det servert treretters middag som vår innleide kokk Erik Steinsvåg hadde ansvar for.   Atle Haugen hadde sydd sammen et program, og det så ut som gjestene trivdes.  Mange frivillige elever, ansatte og et par tidligere ansatte pyntet, serverte, ryddet, vasket opp og la til rette for at gjestene skulle trives. 

Nå gir vi utfordringen til neste års jubilanter: Begynn allerede nå å verve deltagere fra kullet ditt! Lister kan fås ved henvendelse til TVS. 

Velkommen 21. september 2019 (alltid 3. lørdag i september)! 

Hilsen jub.kom. v/Tove

 

[Best_Wordpress_Gallery id=»5″ gal_title=»2018 – jubileum 15. sept»]