Internatlivet

Tenk å bo like ved siden av gode venner!  Eller bli kjent med nye fra hele landet! Være med på morsomme aktiviteter på fritiden uten å måtte ta buss. Ta imot leksehjelp fra en medelev opp til fire ettermiddager i uken, hvis du ønsker. Lære å ta ansvar og få mulighet til å utvikle dine evner i trygge omgivelser.  Dette er noe av det du kan oppleve på internatet.

Jenteinternatet

Jentene bor i nøkternt møblerte rom med en vaskeavdeling.

I 1.etasje er det tekjøkken, kontor og dagligstuer. Kjelleretasjen inneholder bl.a. klasserom, badstu og vaskerom med vaske- og tørkeautomater.

Elevene er flinke til å pynte rommene sine med private eiendeler slik at de får det hjemmekoselig. Dessuten er jentene veldig sosiale, og er ofte på besøk på rommene til hverandre. Noen ganger arrangeres det fellesaktiviteter («pysj-fester» og baking er alltid populært!).

Det er ansatte på vakt i internatene hele døgnet, og vi har god oppfølging av de som er syke eller trenger hjelp på annen måte. Syke elever får f.eks. mat levert på rommet sitt, og foresatte blir informert samme dag. Skolen har avtale med legesenteret på Vik og kan komme med syke elever til enhver tid.

Gutteinternatet

Du kan spare penger og bli godt kjent med medelever ved å bo på tomannsrom, men er det kapasitet, får de eldste velge enerom først.

Rommene er utstyrt omtrent på samme måte som i jenteinternatet. Guttene har tekjøkken og dagligstue med forskjellige spill. Kjelleretasjen har bl.a. vaskerom og badstu.

Gutter og jenter kan besøke hverandre relativt fritt på visse tider av dagen.

Elevene kan ta del i mange aktiviteter på fritiden. Se sport, musikk og fritid.