Til vårens inspirasjons-/bønneuke fikk vi besøk av Frank Dell’Erba, pastor fra Canada, som var vår gjestetaler. Temaet for inspirasjonsuken var: «Known – Understanding Our Identity in Christ».

Hele uka fokuserte Frank på å fortelle oss at vår identitet går så mye dypere enn vi tror. Vi tror ofte at identiteten vår ligger i hva vi er flinke til, hvordan vi føler oss, hva slags posisjon vi har i forhold til familie og venner, osv. Men vår identitet ligger i at vi er Guds barn! Alt annet er sekundært, det er ikke alle de andre tingene som definerer hvem vi er.

Noen gode sitater fra PP-presentasjonene sammenfatter hovedbudskapet i bønneuken: «Your purpose was formed before your body was». «Your primary purpose is to bring glory to God», «God has a plan already set up for you. All you have to do is walk in it.” “If you want to live your identity to the fullest, you need His spirit”.

I løpet av uka hadde vi også bålkveld, basketballkamp, Q&A og rundet av med nydelig allsang i trappa på fredag kveld, som er en vakker TVS-tradisjon! På lørdag ettermiddag/kveld ble også elevene invitert på menighetsfart til tre forskjellige familier i menigheten. De kom tilbake til TVS igjen strålende fornøyde etter en kjempehyggelig kveld!

Alle møtene ble streamet, så de er tilgjengelige på Tyrifjord menighets YouTube-kanal.