GYD gruppa

Global Youth Day er en dag hvor adventistungdommer over hele verden går ut og gjør noe for menneskene i sitt lokalsamfunn. Hensikten er å vise folk at Gud er god, enten det er ved å dele ut gratis muffins eller å synge på gamlehjemmet. Sabbaten den 16. mars dro flere av oss elevene på TVS til Hvalsmoen asylmottak for å leke med barna der. Vi dro sammen med ungdomspastoren vår og noen fra Impact-teamet. Blant annet sparket vi fotball, hoppet tau, lekte «Stiv heks» og kastet snøballer. Det var tydelig at denne dagen betydde mye for barna! Jeg husker spesielt ei lita jente som plutselig kom bort til meg for å gi en klem. Hun snakket verken norsk eller engelsk, men ønsket likevel å fortelle at hun satte pris på det vi gjorde. Barna smilte, lo og så ut til å kose seg masse. Likevel er jeg sikker på at jeg koste meg minst like mye, og det tror jeg de andre gjorde også! Det er gøy å gjøre noe for folk som virkelig er takknemlig for det man gjør. Jeg synes dette var en fantastisk opplevelse, og jeg gleder meg allerede til Global Youth Day neste år!

Linn Sofie Fagerås