Endelig kortur igjen!

Hvilken glede det er å kunne planlegge turer igjen etter to års pandemiopphold! Onsdag 20. april var det skolekorets tur, da vendte de nesen mot Barcelona.

I Barcelona var det «obligatoriske» besøk til severdigheter som La Sagrada Família, sang i Barcelonas katedral etterfulgt av en liten omvisning av presten, Font Mágica, et stort fonteneshow der de danset og sang. Det ble også tid til å gå på sight seeing i smågrupper, og selvfølgelig også shopping. Og på den fineste solskinnsdagen ble det en herlig tur til stranden med bading.

Sabbaten ble tilbrakt sammen med en av adventistmenighetene i Barcelona. Der ble de kjent med flere ungdommer som hadde forberedt god mat, drikke og snacks til koret. På lørdag var det også Sant Jordi Day i Barcelona, og gatene var fulle av folk som delte ut roser. Koristene fikk hver sin rose fra guttene i menigheten, som de kunne ta med seg hjem som et lite minne.

Det var en kjempefin tur med god mat, regn og sol, gode venner og flinke ledere. En tur alle ser tilbake på med mange gode minner og stor takknemlighet til alle lederne som gjorde den mulig. En stor takk til Elbjørg! Hasta luego Barcelona.