Først, til alle som deltok: takk for besøket! Vi håper dere hadde en fin opplevelse på Absolutt TVS. Tilbakemeldingene i etterkant forteller oss det, og vi vil jo gjerne tro at dette gjelder for de fleste – helst alle.

Et lite tilbakeblikk:
Torsdag: ankomst, installere seg på rom, streife litt rundt, kjenne på at dette er en litt uvant og ny situasjon, bli litt kjent med de man skal dele rom med. Litt program å forholde seg til, og kveldsmat.

Fredag: skoledag! Introduksjon til forskjellige fag og linjevalg. Dette foregikk i grupper satt sammen for anledningen. Spisesalen ble brukt, vestibylen og klasserom. Elevene sirkulerte til de forskjellige «stasjonene», det var oppgaver, demonstrasjoner og prat med lærerne. Ellers: sosiale aktiviteter, måltider, og kl. 19. var det fredagskveldsmøte i aulaen. Juliana, elev i 3. klasse, talte, og hun kom med et sterkt vitnesbyrd som berørte de aller fleste i salen. Vi kunne kjenne oss godt igjen i det hun sa.

Sabbat/lørdag: Sabbatskole, gudstjeneste, og sosiale samvær/opplegg. Sabbatskolen var preget av aktiviteter i aulaen, og gudstjenesten var i regi av ungdomslaget på skolen. De holdt en tankevekkende tale om bønn, og sangvalget var en blanding av tradisjonelle og nye.

Etter middag var det samling i gymsalen, med lek og moro. Mye latter! Det var fotballcup, tilbud om omvisning i det nye elektrobygget og i helseklassens praksisrom, film og annet. God stemning! Det så ut som at også de som hadde kommet uten å kjenne så mange, fant nye venner i løpet av dagene. Aktivitetene bidro sterkt til denne positive utviklingen.

Sen kveld i seng, og tidlig oppstandelse søndag. Pakking, frokost, rydding, og avreise.

Bak en helg som denne står mange og trekker i trådene, og mange står i fremste rekke og holder i tøylene gjennom dagene. Alle spiller viktige roller som holder arrangementet i gang og sammen. En stor takk til hver og én av dere for at nesten 100 ungdommer fikk en fin helg, og at deres foreldre kunne føle seg trygge på at de ble tatt godt vare på.

Vi håper å se mange av 10. klassingene igjen til høsten! Og til dere som ikke fikk vært med denne gangen: 26. – 28. januar er det en ny mulighet. Velkommen skal dere være.